Здружение на патолози на Македонија
Тел:+389(02)3104 470
  
 
Пријави се
За Членови
Сакам да аплицирам за членство .. 
Новости
Настани
1-4 септември 2016 Втор конгрес на патолозите на Македонија со меѓународно учество
5 септември 2016 Предавање Време: 13:00-14:00 Место: Амфитеатар на Деканат на Медицински факултет, Скопје Предавач: Tibor Tot, MD, PhD, Associate Professor, Department of Pathology and Clinical Cytology, Central Hospital Falun, Falun, Sweden Наслов на тема: The sick lobe concept
Вовед
   
   

 

  • Ако сте се член треба да се пријавите на оваа веб страна со Вашето корисничко име и вашата лозинка.

Линкови Информации Настани
  

2012. Copyright by Infoproject Computers